عدم اهمیت دسر بعد از غذا

توصیه می شود دسرها حداقل یک ساعت بعد از غذا خورده شوند تا اثرات مفیدتری داشته باشند. البته این زمان، بسته به نوع دسری که می​خواهیم مصرف کنیم و شرایط جسمانی و وزنمان متفاوت است. توجه داشته باشید بهترین زمان مصرف دسرها، بین وعده​های غذایی است.

Image result for ‫مصرف دسر‬‎

بهتر است که دسرها در خانه تهیه شوند،زیرا می توانید میزان قند، نمک و روغن موجود در آن را کنترل کنید. مثلا یک برش ۱۰۰ گرمی کیک ۴۰۰ کالری انرژی دارد، اما بعضی کیک​ها مانند کیک ساده اسفنجی چون با روغن کمتری تهیه می شوند، مفیدترند. در ضمن، به شرطی که به فرم پخت کیک آسیبی نرسد، از انواع میوه ها، کشمش و مغزها هم بهره بگیرید.

آیا خوردن دسر مجلسی بعد از غذا ضرورت دارد؟

کربوهیدرات ​ها برای اکسیداسیون کامل و صحیح چربیها و پروتئین​ها ضرورت دارند. ذخیره این مواد در بدن، انرژی آماده و فوری را در موارد نیاز در دسترس قرار می​دهد و وجود آنها در شرایط استرس زا، موجب حفظ پروتئین​های بدن می​شود.

اما واقعیت آن است که بدن چندان احتیاجی به دسر بعد از غذا ندارد. این سوء تفاهمی بیش نیست که می​گویند «اگر بعد از غذاهای چرب، شیرینی ​جات بخوریم از مضرات چربی غذا کاسته می​شود.» این عادت یعنی مصرف شیرینی و دسر بعد از غذا، جزء ذائقه ما ایرانی​ها محسوب می​شود که البته بسیار لذت بخش است، اما تا امروز شواهد علمی در این باره به دست نیامده است.