طرز تهیه دسر سیب ژله ای

این دسر راحت و خوشمزه چیزی نیست جز جوشاندن سیب در ژله .
میتوانید از هر ژله ای استفاده کنید ولی بهتر است سیب ها کوچولو باشند.

Image result for ‫دسر چیست‬‎

طرز تهیه دسر سیب

برای این تعداد سیب یعنی ۴ یا ۵ دونه سیب نصف پاکت پودر ژله رو در یک و نیم لیوان اب حل کرده و می گذاریم روی حرارت تا جوش بیاید .

سیب های پوست گرفته را می اندازیم درونش و حرارت را کم می کنیم .

در ظرف را به صورت نیم باز بزارید چون اگر ببندید سر می رود .

بعد  از ۵ دقیقه سیب ها را زیرو رو کنید تا یک قسمتش کم رنگتر و له نشود.

بگزارید حدود ۵۰ دقیقه بجوشد تا یکی دو قاشق از ژله باقی بماند .

بعد از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو بچینید و مابقی ژله را بریزید روش و بگزارید تو یخچال تا خنک بشود.

طعم این دسر کاله مثل کمپوت سیب هست ولی طعم دارتر و خوشمزه تر.

از پوست یک سیب هم گل درست کنید و در خلال فرو کنید و در ژله بیاندازید که خوشگل شود.

از سیب های ژله ای هم برای تزیین دسر هاتون میتوانید استفاده کنید.

طرز تهیه دسر پسته و بادام

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد.

مواد لازم

کره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شکر : 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد

طرز تهیه دسر پسته و بادام

1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .

2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .

3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .

4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .

5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .

6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .