/املت دنور به سبک سولیکو

املت دنور به سبک سولیکو

درست کردن املت برای زمانی که وقت کافی و حوصله آشپزی ندارید، بهترین ایده به نظر می‌رسد. املت دنور یک املت کاملا متفاوت است که به دلیل داشتن مقادیر کافی پروتئین، یک وعده غذایی مفید و کامل برای صبحانه، عصرانه و شام است.


این املت به ساده‌ترین شکل تهیه می‌شود. پیاز، گوجه و فلفل سبز و یک لایه پنیر با هم طبخ می‌شوند، و به دلیل تنوع بالای آن‌ در مواد اولیه معروف شده است. گاهی اوقات دنور را با سیب زمینی سرخ کرده نیز سرو می‌کنند.

مواد لازم برای املت دنور به سبک سولیکو:

  • نصف پیمانه ژامبون گوشت سولیکو (خرد شده)
  • نصف پیمانه کوکتل انگشتی سولیکو (خرد شده)
  • ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه شیر
  • یک چهارم پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل دلمه ای خرد شده
  • کره به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه املت دنور به سبک سولیکو:

ژامبون گوشت، کوکتل انگشتی، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در مقداری کره تفت دهید تا نرم شوند. در یک کاسه تخم‌ مرغ‌ها را به همراه شیر و نمک و فلفل به خوبی با هم ترکیب کنید تا یک ترکیب یک دست به دست آید.

کف تابه را چرب کنید و وقتی کره داغ شد نیمی از ترکیبی که از تخم مرغ و مواد دیگر به دست آمد را کف آن بریزید و بگذارید تا سفت شود. موادی که از قبل تفت داده شده بودند را روی نصف دیگر ترکیب تخم مرغ‌ها بریزید و سطح آن‌ را با پنیر پارمسان بپوشانید و نیم دیگر این ترکیب را روی آن‌ها برگردانید. در تابه را برای چند دقیقه بگذارید تا پنیر روی آن آب شود. املت شما آماده است. آن را به ظرف سروتان انتقال دهید و در کنار خانواده خود از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.